Jókai kora, Jókai bora

ReCity Magazin
Szerző: · 2017-06-07 | 08:38· Ökoszalon

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság (DINPI) a korábbi évek hagyományaihoz hűen a Jókai kert árnyas fái alatt idén is két alkalommal rendezi meg előadással és vezetett sétával egybekötött borkóstolóját.

 

Létezik Budapesten egy mesebeli, eldugott hely, amit sokan ismernek, de kevesen láttak. Egykor Jókai Mór kertészkedett és alkotott nyaranta a svábhegyi vén fák alatt. A DINPI központjának – és más szervezeteknek – is otthont adó Jókai kert bárki számára szabadon látogatható a nyitva tartás ideje alatt.

Jokai_Boldizsar02

A DINPI egyik legnépszerűbb eseménye a Jókai kora, Jókai bora

A június 9-én 17 és 20 óra között megrendezésre kerülő Jókai kora, Jókai bora esemény vendége ezúttal Orbán Zoltán, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület munkatársa lesz.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt egy szakvezetéssel egybekötött sétára (melynek során a Jókai-emlékszoba is megtekinthető), Orbán Zoltán előadására, valamint az azt követő borkóstolóra, a SZŐLLÖSI PINCÉSZET boraival!

Jokai_Boldizsar09

Természet, kultúra, finom borok és jó társaság. Egy kellemes este receptje!

Cím: Bp., XII. kerület, Költő utca 21.
A belépőjegy ára: 3000 Ft/fő.

 

A férőhelyek száma korlátozott, ezért előzetes regisztráció szükséges a rendezveny@dinpi.hu címen vagy a +36 70 902 8203 telefonszámon!

A program szabadtéri, ezért az időjárásnak megfelelő öltözet szükséges!

 

Címkék: ,