Startup Safary Budapest

ReCity Magazin
Szerző: · 2018-04-10 | 13:13· Ökoszalon

Idén április 19-20-án lesz a Startup Safary Budapest, amelynek több mint 300 programja között egy életmód és gasztro-blokk is helyet kapott. A leggyorsabbak a “Muti mit (t)eszel – társadalmi felelősségvállalás a gasztronómiában” c. kerekasztal-beszélgetésen – amelynek főszerkesztőnk lesz a moderátora – ingyen vehetnek részt!

 

Mi az a Startup Safary?

2012-ben Berlinből indult a kezdeményezés, melynek célja a startup világ megismertetése a szélesebb közönséggel, illetve a piaci szereplők közötti kapcsolatok bővítése. A cégek kinyitják kapuikat az érdeklődők előtt, és programokat szerveznek szakmabelieknek, potenciális befektetőknek, álláskeresőknek, pályaválasztás előtt állóknak. A Startup Safary-t eddig Európa több mint tíz városában rendezték meg Párizstól Athénig. Budapesten tavaly tartották az első ilyen eseményt közel 3 ezer résztvevővel.

startup_safary

 

Miért érdemes részt venni rajta?

Mert betekintést nyerhettek a résztvevő startupok hétköznapjaiba, beszélgethettek a csapatukkal – első kézből tapasztalhatjátok meg, hogy milyen egy ilyen helyen dolgozni – sőt, akár még állásajánlatot is kaphattok.
Több mint 300 programból válogathattok a 2 nap alatt. A szervezők 13 különböző tematikus útvonalat (Journey) raktak össze, hogy mindenki a számára legérdekesebb cégek életébe tekinthessen bele, vagy a legfontosabb szakemberek előadásait hallgathassa meg.

 

Muti, mit (t)eszel!

A Startup Safary Budapest rendezvénysorozat gasztro & lifestyle központja a Loffice Budapest coworking iroda lesz.

Kiemelten ajánljuk figyelmetekbe az alábbi kerekasztal-beszélgetést, amelynek moderátora főszerkesztőnk, Doró Viki lesz!

Muti, mit (t)eszel! – Társadalmi felelősségvállalás a gasztronómiában

Mit jelent a fenntartható vendéglátás és miért fontos? Elhivatottság vagy biznisz? Miért elkerülhetetlen ma már környezetbarátnak lenni? Megtérülhet egy vállalkozás esetében a környezettudatosság? Mi van a “zöldségen” túl – milyen további társadalmi értéket tud teremteni a vállalkozás? Kik tevékenykednek ezért a hazai gasztro piacon?

Akik beszélgetnek:

Vighné Boóc Judit – Felelős Gasztrohős
Hlatky-Schlichter Hubert – KIOSK Budapest
Lipták Orsi – HellóAnyu családbarát közösségi tér és kávézó
Kondás Kata – Doremi Today
Havasi Zoltán – Budapest Bike Maffia

 

Időpont: 2018. április 19. (csütörtök) 11:30-12:30
Helyszín: Loffice Budapest (1061 Budapest, Paulay Ede u. 55.)
Regisztrálni a beszélgetésre a jegyvásárlást követően lehet.

 

A Startup Safary Budapest felajánlásával a leggyorsabb 30 jelentkező ingyenesen
vehet részt az eseményen!

 

Nem kell mást tenni, mint írni egy e-mailt a jegy@xlabs.hu címre. A tárgyba pedig írjátok be, hogy Loffice Urban Jungle x ReCity.

 

A Startup Safary ideje alatt a Loffice épületének 4. emeletén – a város felett – található Culinary Institute of Europe és Makifood Főzőiskola / Cookery School biztosítja majd a kulináris felfrissüléshez szükséges ételeket és italokat.
Az ételeket Garai Ádám fogja készíteni, aki a közelmúltig a legendás Olimpia Vendéglő séfjeként jelentős szerepet játszott a most megkapott Michelin ajánlásban, és magáénak tudhat megannyi díjat és Bocuse d’Or részvételt Széll Tamás oldalán.

Urban_jungle

 

További kerekasztalok, előadások a Loffice-ban

Április 19. (csütörtök)
10:00–11:00
Emberevő vegánok, vegánevő emberek?

11:00–17:00
Vienna WOW 2.0 by Loffice

11:30–12:30
Muti, mit (t)eszel! Társadalmi felelősségvállalás & gasztronómia

14:50–15:30
Nagyi, hol a világatlasz? – Bogár Bence a Startup Safaryn

15:40–16:20
Budapesttől a Pireneusokig: így készül a Freedom X Fest

16:20–17:20
Helyfüggetlennek lenni – állapot vagy életforma?

17:40–18:40
Foodstyling 101 – alapanyagtól az ételfotóig

 

Április 20. (péntek)

09:30–10:30
A jövő jó csajai – Inspire Women mentorprogram a Startup Safaryn

13:30–14:30
Mi kell egy sikeres gasztro vállalkozáshoz? És ki hol rontja el?

13:00–14:30
Hogyan tedd fel a jó kérdéseket magadnak és másoknak

15:00–15:40
Big Data és digitális fejlesztések a divatiparban

 

 

Címkék: , , ,